Blog

Puneți-vă securitatea la punct cu ajutorul Cybersecurity SAM

Puneți-vă securitatea la punct cu ajutorul Cybersecurity SAM

Gestionarea ciclului de viață al soluțiilor software a devenit o sarcină complexă, de care puține companii se achită eficient. Procesele de Software Asset Management (SAM) Cybersecurity realizate de ECKO vă pot ajuta nu doar să vă rezolvați problemele pe zona de licențiere și să realizați economii, ci și să creșteți securitatea întregii organizații.

AFLĂ MAI MULT

Trei mituri frecvent întâlnite despre echipamentele de stocare NVMe

Trei mituri frecvent întâlnite despre echipamentele de stocare NVMe

Odată cu scăderea prețului de achiziție și extinderea adopției dispozitivelor SSD în mediul enterprise, companiile încep să manifeste un interes în creștere pentru tehnologia Non-Volatile Memory Express (NVMe). Subiectul NVMe este însă „bruiat“ de o serie de idei preconcepute.

Fenomenul este vizibil nu doar la nivel mondial, ci și în România, fapt confirmat de solicitările organizațiilor care au apelat la competențele și experiența pe care ECKO le are deja în acest domeniu. Interacțiunile pe care le-am avut până în prezent pe acest subiect ne-au demonstrat însă că destul de multe companii asociază automat noutățile tehnologice cu un nivel de aplicabilitate restrâns, cu riscuri de business și cu costuri de achiziție ridicate.

În cazul NVMe, aceste supoziții nu sunt valabile. Motiv pentru care ne-am propus să le elucidam rapid, fără a intra în detalii tehnice.

AFLĂ MAI MULT