Despre

cine suntem

ECKO este o companie IT globală specializată în furnizarea de soluții și servicii IT de înaltă calitate. Suntem hotărâți să ne ajutăm clienții să-și rezolve cele mai dificile provocări IT prin modernizarea proceselor, a aplicațiilor și a infrastructurii folosind soluții tehnologice de ultimă generație și servicii profesionale.

Înființată în 2005, ECKO are peste 15 ani de experiență extinsă în domeniul IT și standarde ridicate impuse încă din prima zi. Am construit parteneriate strategice cu furnizori IT de top și avem o echipă de profesioniști cu un nivel ridicat de educație și experiență.

abordarea noastră

Fiind o echipă de ingineri, ne folosim de tehnologie și de pasiunea pentru munca noastră pentru a face față provocărilor tot mai mari din mediul IT modern, având o abordare centrată pe client în tot ceea ce facem.

Soluțiile și abordările noastre sunt scalabile, astfel încât, oricare ar fi dimensiunea companiei și domeniul dumneavoastră de activitate, noi ne vom folosi de toate cunoștințele noastre și de resursele de timp necesare pentru a vă înțelege nevoile, provocările și obiectivele. Vă vom oferi astfel soluții inteligente, practice, realizabile și accesibile, care vă vor aduce rezultate reale.

Credem că furnizând o valoare măsurabilă și durabilă prin intermediul soluțiilor și serviciilor noastre putem construi relații durabile cu clienții.

echipa

Fiind cel mai important activ al firmei, echipa noastră se află în centrul tuturor activităților. Acest lucru ne ajută să ne evidențiem și să devenim un partener de încredere pentru clienți.

Membrii echipei noastre sunt foarte bine pregătiți și au o vastă experiență în furnizarea de servicii IT profesionale, deținând multiple calificări, precum : CCIE, JNCIE, MCSE, RHCE, VCP, EMCTA / IE, ISTQB, CISA, ITIL, PMP, MBA. Pentru a ne asigura că toți clienții noștri primesc asistență de cea mai înaltă calitate, în permanența ne extindem, ne îmbunătățim și ne consolidăm competențele.

cariere

ECKO continuă să crească și, pentru că singura modalitate prin care putem concura pe piața IT globală care se dezvoltă rapid este dobândirea de cunoștințe de specialitate, investim resurse importante în formarea și dezvoltarea echipei noastre. Muncim mult și ne distrăm în egală măsură, oferim soluții tehnologice de clasă mondială.

Ți se pare o oportunitate interesantă? Trimite-ne un mesaj alături de un CV!