servicii

ECKO oferă servicii IT profesionale, bazându-se pe o bogată experiență tehnică, de afaceri și a industriei. Pentru servicii de proiectare, implementare, gestionare, suport, optimizare, training sau de securizare a unei soluții tehnologice complexe, puteți apela la echipa noastră, care livrează servicii IT complete.

Alegând să lucrați cu ECKO, alegeți un furnizor de servicii complete cu experiență dovedită, cu o echipă specializată într-o gamă largă de tehnologii care au dobândit o înțelegere globală a oportunităților și a provocărilor cu care vă puteți confrunta.

Servicii Profesionale pentru Infrastructură

Serviciile noastre profesionale IT sprijină clienții în vederea implementării și a gestionării infrastructurii IT din centrul de date, de la birou, din mediul cloud sau mobile. Cunoștințele tehnice aprofundate ale echipei ECKO vin în întâmpinarea nevoilor clienților, care își pot valorifica astfel la maxim investițiile IT.

Servicii de Administrare și Asistență

Fie că necesitățile companiei se rezumă la asistența ocazională pentru abordarea unui anumit incident, fie că acestea se extind la administrarea zilnică a sistemelor, ECKO oferă o soluție personalizabilă de gestionare a unei infrastructuri IT eficiente și fiabile.

Prin externalizarea IT completă sau parțială clienții ECKO se bucură de avantaje precum reducerea costurilor sau economisirea timpului alocat IT-ului, au acces la o echipa tehnică de specialiști cu experiență în a livra suport și mentenanță IT, companiile evita întreruperi cauzate de IT și pot scala foarte rapid.

Audit IT

Serviciile de audit IT oferite de ECKO ajută clienții să-și înțeleagă principalele riscuri tehnologice și măsura în care aceștia reduc și controlează aceste riscuri în întreaga lor infrastructură IT. Consultanții noștri oferă o imagine de ansamblu asupra amenințărilor inerente din cadrul tehnologiilor extrem de complexe cu care lucrăm azi.

Consultanță IT

Consultanții noștri IT elimină barierele tehnice din calea dezvoltării afacerii și folosesc experiența lor unică pentru a-și ajuta clienții să abordeze încrezători deciziile legate de tehnologie. Sfatul nostru va accelera transformarea digitală a oricărei afaceri.

Traininguri pentru Companii

De la un singur curs la un program de formare completă, putem ajusta sau dezvolta conținutul cursurilor și livrarea acestora pentru a satisface nevoile, așteptările și strategia de afaceri. ECKO vă ajută să vă mențineți angajații și afacerea într-o continuă evoluție.

Securitate

"Securitatea pe primul plan" a devenit o cerință obișnuită în era interconectivității. ECKO analizează configurația de securitate din toate unghiurile și detectează lacunele care vă pot face vulnerabili. Experții noștri în securitate cibernetică propun planuri și soluții concrete care reduc riscurile și costurile.