soluții

Ingredientele de bază care stau la baza soluțiilor IT integrate ECKO sunt anii de experiență dovedită în domeniul tehnologiei dar și în afaceri, o echipă de profesioniști foarte talentați , precum și parteneriatele puternice din industrie, începând de la companii IT de vârf la comunități de tip open source. ECKO are amploarea necesară pentru a furniza adevărate soluții și nu doar produse.

Comunicare și Colaborare Unificate

Soluțiile unitare de comunicare și colaborare ajută organizațiile de toate dimensiunile să-și îmbunătățească productivitatea, permițând angajaților să lucreze împreună mai eficient, oricând, din orice locație, și de pe orice dispozitiv. Setul de instrumente de productivitate combină aplicații de comunicare obișnuite, precum e-mailul și mesageria instant cu VoIP, întâlnirile online și videoconferințele, partajarea conținutului și chat-ul în echipă într-o singură platformă unitară foarte ușor de utilizat. ECKO îi ajută pe clienți să aleagă și să implementeze instrumentele de comunicare și colaborare care sunt cele mai potrivite pentru ei și îi încurajează să migreze de la sistemele clasice la soluții moderne găzduite intern, în cloud sau într-un mediu hibrid.

#microsoftoffice #office365 #exchange #sharepoint #skypeforbusiness #onedrive #yammer #outlook

Infrastructură Virtuală

ECKO le oferă clienților săi soluții de virtualizare pentru desktop, servere, rețea sau sisteme de stocare. Infrastructura IT tradițională se baza pe hardware-ul special construit și pe instrumente de management distincte, dar noi ne sprijinim clienții pentru a face trecerea către o abordare consolidată, virtualizată, definită prin software. În plus, soluțiile noastre de infrastructură convergentă integrează procesarea, stocarea și rețeaua într-un singur strat, asigurând interoperabilitatea completă a întregului pachet.

#vmware #hyperv #kvm #xen #openstack #rhev #powerkvm #svc #vplex #nutanix #vxrail

Cloud Computing

Având la bază o analiză și o planificare adecvată, migrarea serviciilor de la o infrastructură tradițională la un mediu cloud public vor permite economii de costuri, îmbunătățiri ale eficienței și o mai bună scalabilitate. Ne putem ajuta clienții să aleagă cea mai bună soluție pentru ei, luând în considerare atât perspectivele tehnice, cât și cele economice, cu o distribuire adecvată a modelelor de servicii IaaS, PaaS sau SaaS și diferite modele de livrare cum ar fi public, privat sau hibrid.

#aws #azure #softlayer #vcloud #openstack

Backup și Recuperarea Datelor în Situații de Dezastru

Protecția datelor și disponibilitatea sistemelor au devenit o preocupare serioasă nu numai pentru personalul IT, ci și la nivel executiv. ECKO își ajută clienții să proiecteze, să implementeze și să gestioneze soluții complete de backup și recuperare a datelor în cazul de urgență majoră, soluții care să asigure integritatea, disponibilitatea și fiabilitatea întregii infrastructuri IT.

#siterecoverymanager #azuresiterecovery #veeam #tivolistoragemanager #avamar #networker #bacula #azurebackup #commvault #datadomain

Infrastructură de Rețea

Infrastructura de rețea este esențială pentru orice organizație. Echipa de ingineri de rețea experți de la ECKO proiectează, implementează și gestionează rețele complexe de comunicații pe care clienții noștri se pot baza în orice situație. Viteza mare, fiabilitatea extremă, securitatea, scalabilitatea și ușurința în administrare sunt pilonii soluțiilor noastre de rețea, cablată sau wireless, LAN sau WAN.

#cisco #juniper #zyxel #lenovo #ubiquiti #aerohive

Securitate

ECKO oferă clienților săi o gamă completă de soluții de securitate care le permite acestora să se pregătească și să răspundă corespunzător în cazul apariției unor probleme de securitate, având la dispoziție cele mai performante tehnologii. Asigurăm asistența clienților pentru planificarea, implementarea și sprijinirea soluțiilor de securitate structurate și coordonate, care asigură resursele, îmbunătățesc fluxul continuu de informații și asigură continuitatea în ciuda schimbărilor constante.

#siem #firewall #utm #antivirus #antispam #ids #ips #cisco #fortinet #checkpoint #f5 #fireeye #gemalto #juniper #bitdefender #okta #paloalto #qualys #rapid7 #splunk #nac #dlp #nessus #metasploit #qualys

Soluții Mobile pentru Companii

Soluțiile mobile pentru companii oferite de ECKO aduc avantaje comerciale importante oricărei organizații, deoarece acestea se traduc prin mai multă libertate, flexibilitate și productivitate pentru toți angajații. ECKO poate oferi serviciile de consultanță necesare pentru obținerea unor beneficii concrete și măsurabile. În afară de avantajele evidente, soluțiile de mobilitate pot aduce de asemenea și problemele de securitate potențiale, cum ar fi încălcărea securității datelor și violarea intimității. Ne putem ajuta clienții să implementeze soluții de securitate pentru mobilitatea companiilor, care să le permită acestora organizarea fluxurilor de lucru și atenuarea potențialelor riscuri de securitate.

#mdm #ems #emm #mobileworkforce #byod #uem #mam #dlp #nac #cope #intune #bes #blackberry

Open Source

Adepți declarați ai tehnologiilor open source, ECKO are expertiza necesară pentru a furniza soluții complete si fiabile. Tehnologiile open source se află în centrul lumii digitale actuale și aproape orice aspect al infrastructurii IT are un răspuns open source care oferă flexibilitate, libertate de alegere și un cost total foarte atractiv. Nu numai că implementăm sau sprijinim soluții open source, dar contribuim și catre comunitățile respective.

#linux #openstack #apache #nginx #postgresql #mysql #squid #varnish #pacemaker #zabbix #nagios #openvpn #bacula #postfix #samba #owncloud #otrs #asterisk #openvas #hadoop #elasticsearch #solr

Gestionarea și Monitorizarea Sistemelor

Soluțiile ECKO abordează ciclul de viață complet al sistemelor software și hardware pentru proiectarea, livrarea și gestionarea infrastructurii IT. Soluțiile noastre oferă gestionarea și monitorizarea în timp real a mii de componente ale infrastructurii pentru disponibilitate și performanță, culeg și analizează statistici și metrici exacte, ajută la vizualizarea informațiilor și trimit notificări în cazul apariției unor problemele actuale sau potențiale.

#zabbix #nagios #glpi #otrs #rt #itsm

Serviciu Clienți și Helpdesk

ECKO le oferă clienților săi o gamă vastă de soluții ce simplifică administrarea serviciului clienți prin unificarea ticketing-ului, a activelor, a cunoștințelor si informatiilor, și gestionarea schimbărilor. Soluțiile noastre pentru help desk ajută clienții să gestioneze mai bine situațiile diverse de operare și să optimizeze comunicarea internă și externă, îmbunătățind astfel calitatea serviciilor oferite.

#otrs #rt #osticket